خرمای مضافتی ارگانیک توسط باغدارانی تولید می شود که کیفیت محصول برای آن ها حرف اول را می زند. این نوع خرما توسط شرکت های پخش کننده معتبر به بازار عرضه می شود. در ادامه با ویژگی های منحصر به فرد این نوع خرما بیشتر آشنا می شویم.
شرکت پخش کننده خرمای مضافتی ارگانیک
خرمای مضافتی از نظر ظاهر و طعم نسبت به انواع دیگر خرما، در همه جای دنیا پر طرفدار تر است.
برخی از تولید کنندگان این محصول، برای اینکه بتوانند سهم بیشتری از بازار جهانی را در اخیار بگیرند، دست به تولید ارگانیک می زنند.
شرکت پخش کننده خرمای مضافتی ارگانیک محصولات با کیفیت را با بسته بندی های شیک و با کیفیت به بازار عرضه می کنند.
همچنین حجم قابل توجهی از این نوع خرما به کشور های اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و همسایه های ایران صادر می شود.
این نوع خرما به دلیل کیفیت عالی ظاهری و طعم طبیعی که دارد در بازار با قیمت بیشتری به فروش می رسد.
خرمای مضافتی ارگانیک
خرما مضافتی ارگانیک در شرایطی کاملا طبیعی پرورش می یابد و برای رشد آن از کود های طبیعی استفاده می شود به هیچ عنوان از کود های شیمیایی برای باردهی بیشتر نخل خرما استفاده نمیشود.
دانه های این نوع خرما درشت و کاملا رسیده است و رنگ آن مشکی است.
خرمای مضافتی ارگانیک نسبت به محصولاتی که با کود های شیمیایی تولید می شوند ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم تر می باشند.
نقش خرما در سلامتی انسان
- فیبر موجود در خرما، عملکرد معده را بهبود می بخشد و روده را تحریک می کند، همچنین مصرف مدام خرما شما را از سرطان روده و ورم روده دور نگه می دارد.
- منگنز موجود در خرما خاصیت ضد التهاب دارد و شما را بیماری های قلبی و عروقی دور نگه می دارد و به سلامت قلب شما کمک می کند.
- خوردن روزانه ی خرما، باعث مستحکم شدن استخوان می شود، برای کودکان و نوجوانانی که در سن رشد هستند خرما در شکل دهی و مقاومت استخوان ها بسیار موثر عمل می کند.
- خرما برای افرادی که مشکل کم خونی دارند موثر است و قرار دادن این محصول در رژیم غذایی روزانه مانند دارویی ارگانیک عمل می کند.
- پتاسیم موجود در خرما به هوشیاری مغز کمک می کند و مانع از بیمارایی هایی مانند آلزایمر می شود.
- خرما دارای کالری قابل توجهی است و برای شروع روز و افراد ورزشکار بسیار مناسب است.